PowerMam Workouts

Drie verschillende workouts:
PowerMam speciaal voor zwangeren
Buggy Bootcamp voor de mama’s
Powerfit voor alle vrouwen

We gaan heerlijk zweten in de buitenlucht, extra gezond dus!

Omdat dit nog try-out weken zijn, zijn alle dagen en tijden nog onder voorbehoud. 
Graag hoor ik van jullie, wanneer jullie het liefste trainen. Staat er een workout die jij graag wilt doen gepland op een dag of tijd die jouw niet uitkomt? Stuur me een berichtje met jouw voorkeur en wie weet komt er nog een extra les bij of wordt de dag veranderd.

Bij genoeg animo van de lessen zetten de workouts ook na september door. Het lijkt me super leuk om dit samen met jullie op te bouwen, meldt je die vooral een voor een workout die jij leuk vind!

De eerste proefles is gratis!

PowerMam

Wil jij fit en energiek blijven tijdens en na de zwangerschap? Doe dan mee met PowerMam!
Dit kan vanaf het begin van je zwangerschap tot het einde.

Gezellig met andere mams sport je mee op eigen niveau, maar trainen je wel je hele lichaam 💪🏻 . Een total body workout dus!

Dacht je dat je beter rustig aan kon doen tijdens de zwangerschap? Dat hoeft dus niet. Sporten tijdens de zwangerschap is hartstikke gezond, houd je spieren soepel, je blijft in conditie, hebt minder last van zwangerschapskwalen en minder last van pijnlijke benen en rug.
Bovendien kan een betere conditie helpen tijdens de bevalling!

Woensdag 18:45 uur 

In de toekomst komt er een PowerMam pakket, met een begeleidingsmagazine over beweging en voeding voor tijdens en na de zwangerschap en nog meer leuke extra’s, houdt PowerMam daarom in de gaten!

Buggy Bootcamp 

Vaak is het een uitdaging om een (sport)momentje voor jezelf te vinden. Neem daarom je kindje gewoon mee met Buggy Bootcamp! Een leuke workout in de buitenlucht voor mams en kinderen tot 4 jaar (oudere kinderen kunnen mee op hun fietsje of meerijd plank).
We trainen vooral de BBB’s (buik, benen en billen), we maken gebruik van de kinderwagen en zorgen voor interactie met je kindje (als deze niet slaapt). 
Tijdens de les zullen alle spiergroepen getriggerd worden. Met behulp van elastieken, weerstandsbanden en zorgen wij ervoor dat de oefeningen niet gaan vervelen en jij jezelf kunt blijven uitdagen. 

We sporten op locaties naast speeltuintjes, mocht je een peuter of kleuter hebben die zich daar kan vermaken, neem hem of haar dan gerust mee!

Dinsdag of donderdagochtend 09:15 - 10:15 uur

Powerfit

Wil jij fit, sterk en energiek worden/blijven? Jezelf blijven uitdagen? Geen zin in bootcamp maar wel sporten in de buitenlucht? Doe dan mee met POWERFIT! In (vrouwelijk) groepsverband train je je hele lichaam, ieder op zich met een heerlijk muziekje op om nog harder te gaan💪🏻.

Buik, benen, billen en armen, alles komt aanbod! Elke les dagen we onszelf iets meer uit om tot een hoger niveau te komen.

Woensdag 19:45 tot 20:30 uur