Over mij

Ik ben Chantal, wonend in Voorthuizen, getrouwd, een hond en mama van twee mooie (althans vind ik zelf😉) dochters van 4 maanden en 2 jaar. Dat betekent dus ook drukke boel in huis. Een momentje voor mezelf is ver te zoeken, maar daar krijg ik natuurlijk een hoop knuffeltjes en (natte) kusjes voor terug, wat me ook erg blij maakt!

Ik geniet van wijntjes op het terras, gezelligheid met vrienden, op stap met mijn man en heerlijk met de meiden op bed liggen om te kletsen en knuffelen.

ik geniet minder van de gebroken nachten,, 20 luiers verschonen op een dag, dat ik altijd de verkeerde rij uitkies bij de kassa of een hele dag regen.

Sporten en gezond eten vind ik belangrijk, maar dit schiet er toch vaak bij in. Het eten maken moet vaak even snel tussendoor en bij het woord ‘sporten’ komt m’n dochtertje al met het sportmatje aangelopen, want zij moet meedoen! Erg gezellig natuurlijk, maar minder effectief als ze na 5 minuten op m’n buik gaat zitten en een hond mijn gezicht probeert af te likken🙃. Gelukkig geef ik al een aantal jaar sportlessen bij de sportschool en was ik blij dat ik dit na mijn verlof weer kon oppakken om weer fit te worden en hopelijk blijven.

Tijdens mijn zwangerschappen wilde ik graag doorsporten, gezellig met andere zwangere vrouwen. Ik merkte al snel dat er in Voorthuizen weinig te vinden is, je komt al snel uit bij aquazwemmen of yoga en laat beide nou niks voor mij zijn. Ik wil graag leuke workouts doen en zorgen dat ik ondanks mijn zwangerschap toch in Shape blijf. Ik heb al Bootcamp lessen in Voorthuizen gegeven, altijd met veel plezier (mede ook door de enorm leuke groep en de gezelligheid samen🤗). Een aantal jaar terug heb ik mijn Aalo zwanger&fit diploma gehaald, tijd dus voor een leuke outdoor workout in Voorthuizen! 

Voordat ik hier mee start, wil ik graag eerst kijken of hier genoeg animo voor is. Daarom wordt September mijn try-out maand (de eerste 3 weken). De eerste proefles is gratis, dus waarom niet proberen?!